top of page

Čtvrtý digitální workshop IMPALA Campus pro začínající umělce a hudební vydavatele!


Evropská asociace nezávislých hudebních společností IMPALA připravila ve spolupráci vybranými evropskými hudebními konferencemi sérii vzdělávacích workshopů IMPALA Campus pro mladé hudebníky a začínající hudební vydavatele.


Čtvrtý digitální workshop IMPALA Campus se uskuteční 8. června ve spolupráci se Slovinskou digitální konferencí MENT. Vybraní účastníci absolvují denní online workshop na následující témata: přehled ekosystému hudebního průmyslu, autorská práva a související práva, zajímavá data a statistiky, zdroje financování, digitální marketing.


Workshopy jsou vhodné pro mladé umělce a hudební profesionály, kteří pracují v hudebních vydavatelstvích nebo vydávají vlastní hudbu a chtějí získat nové dovednosti.

Z došlých přihlášek bude na workshop bude vybráno deset účastníků, přičemž dva z účastníků budou dále vybráni pro následné individuální mentorské setkání s Michaelem Fullerem, hudebním expertem a konzultantem. Účast je zdarma a všichni účastníci získají také bezplatný přístup na digitální konferenci MENT probíhající 3-11. června.


Registrace jsou spuštěny! Zájemci se mohou přihlásit na workshopy zasláním svého CV a krátkého motivačního dopisu v angličtině na adresu contact@impalacampus.eu do 24. května 2021. Výsledky budou žadatelům oznámeny 26. května 2021.


Budete-li mít zájem o účast, dejte nám vědět! Platforma může Vaši účast podpořit a doporučit.


webová stránka Campusu: https://impalacampus.eu/


čtvrtý workshop: https://impalacampus.eu/ment/


bottom of page