top of page

Výhody pro vydavatele a distributory z partnerství s hudební společností Merlin!


Společnost Merlin, partner nezávislých vydavatelů hudebních licencí, uzavírá prémiové smlouvy s nejdůležitějšími digitálními partnery v oboru a zpřístupňuje tyto smlouvy svým členům po celém světě. Mezi členy Merlinu patří vydavatelství, distributoři, společnosti poskytující služby umělcům, DIY platformy, management umělců a další "hybridní" subjekty. Jako organizace vedená svými členy a zaměřená na hudbu usilují o to, aby jejich členové z řad vydavatelů a distributorů získali nejlepší podmínky pro licencování obsahu na digitální platformy a mohli tak být konkurence schopni na nejvyšší světové úrovni! Máte-li zájem dozvědět se o členství v Merlinu více, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vás se společností Merlin propojíme nebo pomůžeme asistovat u společné schůzky Společnost Merlin zajišťuje svým členům přístup k nejlepším nabídkám ve své třídě a zároveň poskytuje svým digitálním partnerům významné výhody a efektivitu licencování. Společnost Merlin jako klíčový partner nezávislých poskytovatelů hudebních licencí zpřístupňuje více hudby svým partnerům a nespočtu lidí, kteří využívají jejich služeb. Licencovaný obsah skrze společnosti Merlinu zpřístupňuje digitálním službám až 15 % nebo více celosvětového hudebního trhu. Toto neuvěřitelné množství hudby zahrnuje miliony skladeb z celého světa, které dodávají nezávislá vydavatelství, distributoři, společnosti spravující práva umělců a další držitelé práv.


Podmínky členství

  • Pokud splňujete kvalifikační požadavky, přihlaste se ke společnosti Merlin.

  • Pokud jste členem asociace nezávislých vydavatelů (např. PLATFORMY) společnost Merlin si účtuje snížený administrativní poplatek ve výši 1,5 % na základě příjmů, které generujete z obchodů, jichž se účastníte (sleva z 3 %).

  • Žádné další poplatky za účast ani za přistoupení.


Výhody z člentsví

  • Jediná licenční smlouva - k licencování celého obsahu na světě vám stačí jediná smlouva.

  • Inovativní - neexistuje jedna univerzální velikost. Tým společnosti Merlin má zkušenosti s přizpůsobováním licenčních ujednání na základě povahy každého partnerství.

  • Jednoduchost administrace licence - máte jediného partnera, který se rychle zabývá novými funkcemi, novými nabídkami a novými příležitostmi. Jednoduchý způsob plateb i výročních reportů.

  • společnost Merlin účtuje a vyplácí licenční poplatky svým členům za nejrychlejších možných podmínek.

Úplný seznam výhod, které nabízí členství hudební společnosti Merlin při licencování digitálního obsahu na největší světové digitální platformy naleznete na webu merlinmusic.org a nebo v níže uvedených článcích na blogu Merlinu. BLOG 1: https://merlinnetwork.org/the-benefits-of-merlin-membership/ BLOG 2: https://merlinnetwork.org/the-benefits-of-merlin-partnership/



bottom of page