top of page

IMPALA spouští svůj Campus workshopů pro mladé hudebníky a vydavatele. Registrujte se na ně!


Evropská asociace nezávislých hudebních společností IMPALA připravila ve spolupráci vybranými evropskými hudebními konferencemi sérii vzdělávacích workshopů IMPALA Campus pro všechny hudebníky a vydavatele vlastních skladeb. Celkem se v období jara až léta letošního roku 2021 uskuteční v rámci vybraných evropských hudebních konferencí 4 workshopy, během nichž se budou moci hudebníci a hudební profesionálové zdokonalit např. v digitálním marketingu, autorských právech či dalších klíčových oblastech důležitých pro kariéru v hudební branži.


První digitální workshop IMPALA Campus se uskuteční 6. dubna v rámci portugalské digitální konference Westway LAB. Vybraní účastníci absolvují denní workshop na následující témata: Přehled ekosystému hudebního průmyslu, Autorská práva a související práva, Distribuce, Digitální marketing, Partnerství značek.


Workshopy jsou vhodné pro umělce a hudební profesionály, kteří pracují v hudebních vydavatelstvích nebo vydávají vlastní hudbu a chtějí získat nové dovednosti.


Počet míst na každý z workshopů je omezený. Pro každý workshop bude vybráno deset účastníků, přičemž dva z účastníků budou dále vybráni pro následná individuální mentorská setkání. Účast je zdarma a všichni účastníci získají také bezplatný přístup na hudební konferenci odpovídající jejich workshopu.

Další tři workshopy IMPALA Campus se uskuteční v rámci digitálních hudebních konferencí Tallin Music Week v Estonsku, Mastering the Music Business v Rumunsku a MENT ve Slovinsku. Všechny workshopy i konference se uskuteční online.


Registrace jsou spuštěny! Zájemci se mohou přihlásit na workshopy zasláním svého CV a krátkého motivačního dopisu v angličtině na adresu contact@impalacampus.eu do 28. března 2021. Výsledky budou žadatelům oznámeny 30. března 2021.


webová stránka Campusu: https://impalacampus.eu/





bottom of page